esmaspäev, 22. mai 2017

Aktiivne puhkus

Rosin käis laupäeval lillelaadal. Oleks teadnud, et nii kuumaks läheb, oleks mutikese koju lebotama jätnud aga hommikul oli meie kandis pilves ning päevaks lubas kuni 14C. Ja ta nii hirmsasti tahtis kaasa :) Loom teab täpselt, millal on tööpäev ja millal nädalavahetus. Nädalavahetusel on ta nagu knopka, nina vastu kandu ja traavib mööda elamist kaasa, et mitte magada maha seda hetke kui inimene kuskile end minema sätib.

Ok, sai kaasa! Higistas siis autos kuni Türini, tegime mitu peatust ka ja oksele ei hakanud. See on mul muidu elu esimene koer, kes aeg-ajalt autos "pakid vööri" paneb. Türil oli palju melu, rahvast, autosid, teisi koeri, lapsi, sööki!!! Kõike tuli uurida ja uudistada.
Eriline lemmik oli  üks müüja, kes vee baasil töötavat vilet siristas, linnukujulist. Väga meeldis ka mängukoer, kes tantsis ja haukus. Maksis 5 raha ja inimene oli koi, ei ostnud.

Eriti äge oli aga üks kirju kukk. Mossitas puuris ja lasi end uurida. Müüja kutsus Rosina lähemale (koertele ju ikka meeldib teisi loomi vaadata) ja samal hetkel kui koer puuri juurde nina pani, lasi lind vallale elu hulleima kiremise. Assaraks, Rosinal oli saba jalgade vahel ja siuhh, lipsas minu taha peitu. Jube kahtlane asi. Liigutab ja karjub nagu metsaline. Müüja meelitas veel pisut aga loom enam liimile ei läinud. Vahtige ise oma kirevaid kukkesid!

Üldise tähelepaneku alusel jagunevad aga inimesed kaheks - on neid, kes kutsuvad shoti terjerit mopiks (enamasti mehed) ja need, kes räägivad seelikust ja habemest. Ja siis arvatakse, et "selline mopp oleks tore kodus, koristaks kõik kapialused ära. "
Oi inimesed, kuidas te selles küll eksite :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar